SMS/WHATSAPP 0148910825 UNTUK ORDER. 

WAKTU OPERASI
ISNIN-JUMAAT
8 PAGI-2 PETANG-(WAKTU AKTIF REPLY SMS/WHATSAPP/PM)
2 PETANG DAN SETERUSNYA- AKAN REPLY TAPI LAMBAT SIKIT DEPEND DENGAN SITUASI

SABTU-AHAD
AKAN REPLY TAPI LAMBAT SIKIT DEPEND DENGAN SITUASI

Thursday, April 27, 2017

Minyak Argan Emas i Flawless - Harga Murah Original Promosi

MINYAK ARGAN EMAS I FLAWLESS

Pemborong/Pengedar/Agen/Stokis
Produk Kecantikan dan Kesihatan
Harga Murah Original

Borong, Online, Promosi, Bukan Fake,
Kesan, Review, Testimoni




HARGA PASARAN: 
 RM170

HARGA PROMOSI:
RM157 TERMASUK POSLAJU KE SM, SS ADD RM5
BEST PRICE SILA SMS/WHATSAPP/PM 

CARA ORDER KLIK SINI

P/S: Untuk mendapatkan harga PROMOSI ini, anda WAJIB SMS/Whatsapp/PM "Saya nak i Flawless dari FZBK" ke 0148910825. Waktu terhad!

*DIJAMIN ORIGINAL. MONEY BACK GUARANTEE SEKIRANYA DIDAPATI FAKE.

MINYAK ARGAN EMAS I FLAWLESS

Minyak Argan Emas i Flawless ialah Minyak Argan PREMIUM yang diformulasikan KHAS UNTUK MUKA sahaja bukan general. PERTAMA DI MALAYSIA sehingga kini. Ramai yang memilih Minyak Argan Emas i Flawless yang High Gred dimana ianya mempunyai tekstur ringan supaya mudah menyerap.

Sebab itu Minyak Argan Emas i Flawless,effect dia lebih efficient untuk makeup & skincare. Apa yang uolsss kene tau pasal Minyak Argan Emas i Flawless ni?Ape yang specialnya pasal kepingan2 emas yang kat dalam serum tu?.Minyak Argan Emas i Flawless mempunyai kepingan emas original 24k. Minyak Argan Emas I Flawless adalah yg pertama di Malaysia yg diformulasikan dengan emas original 24kEmas 24K membantu melewatkan penuaan,menganjalkan kulit,merangsang peredaran darah di muka menyebabkan kesan pinkish2 di pipi dan banyak lagi lah keistimewaannya. Kalau nak cerita pun tak habis taww..Jom alami dan rasai perubahan Minyak Argan Emas i Flawless!

KELEBIHAN/MANFAAT/FUNGSI/KEBAIKAN MINYAK ARGAN EMAS I FLAWLESS

Makeup tahan lama sehingga 18jam
✔️Muka kering kembali lembap
✔️Muka berminyak kembali normal
✔️Tiada lagi foundation retak seribu
✔️Tiada lagi muka bercapuk sebab pakai bedak atau foundation
✔️Tiada lagi "argggggh,susahnya nak blend foundation"
✔️Jimat foundation yang harga beratus-ratus.
✔️Hasil makeup moist-moist macam perempuan korea
✔️Jerawat kecil,parut pudar,liang roma kecil & kulit lembut macam baby

BAHAN-BAHAN/KANDUNGAN MINYAK ARGAN EMAS I FLAWLESS
✔️Minyak Argania Spinosa(argan)
✔️Minyak Rosemarry
✔️Minyak Jasmine

CARA GUNA MINYAK ARGAN EMAS I FLAWLESS
✔️Cara 1 : 2 titis disapu rata pada keseluruhan wajah sebelum mengenakan foundation
✔️Cara 2: 2 titis dicampur dengan cream foundation
✔️Cara 3: 3 titis dititiskan pada berus/beauty blender foundation
✔️Cara 4: 2 titis dicampur dengan concealer atau shading cream


REVIEW/TESTIMONI PENGGUNA MINYAK ARGAN EMAS I FLAWLESS





Tuesday, February 21, 2017

Gambir Emas Performance Gel - Harga Murah Original Promosi

GAMBIR EMAS PERFORMANCE GEL


Pemborong/Pengedar/Agen/Stokis
Produk Kecantikan dan Kesihatan
Harga Murah Original

Borong, Online, Promosi, Bukan Fake,
Kesan, Review, Testimoni






HARGA PASARAN: 
 RM50

HARGA PROMOSI:
BEST PRICE SILA SMS/WHATSAPP/PM 

CARA ORDER KLIK SINI

Bagaimana Gambir Emas Performance Gel Mampu Buatkan Pasangan Anda Berganda Nikmat


Produk ini tidak panas, tidak melekit, tidak berlendir, tidak menyebabkan pasangan berasa kebas seperti mana anda guna gambir sarawak atau magic tisu. Anda akan merasa hangat dan gel ini membantu melancarkan perjalanan darah anda! Yang paling menakjubkan mereka yang jenis pancut awal bakal mampu bertahan lebih 20 minit – 35 minit!

KELEBIHAN/MANFAAT/FUNGSI/KEBAIKAN GAMBIR EMAS PERFORMANCE GEL

- MEMBANTU MELAMBATKAN EJAKULASI PRA-MATANG

- Menyihatkan kulit dan urat zakar
- Melancarkan sistem pengaliran darah
- Kesannya serta merta
- Tiada kesan sampingan
- 100% dari bahan organik terpilih
- Halal dan Selamat tanpa bahan kimia
- Mudah digunakan dan mudah dibawa kemana sahaja


BAHAN-BAHAN/KANDUNGAN GAMBIR EMAS PERFORMANCE GEL

Cetearyl Alcohol
Polysorbate 60
PEG-150 Stearate
Stearate-20
Argania Spinosa Kernel Oil
Ascorbic acid
Eugenia Caryophyllus Flower extract
Tocopheryl Acetate
Sodium Benzoate
Benzoid acid
Parfume

CARA PENGGUNAAN/PAKAI GAMBIR EMAS PERFORMANCE GEL

PERTAMA
- Kegunaan ketika BERSAMA SAHAJA


1. Picit gel sebanyak 3 atau 4 kali
- kuantiti pertama - gel sebesar kuku jari kelingking
- kuantiti kedua - gel sebesar kuku jari telunjuk.
Untuk pertama kali menggunakan gel Gambir Emas ini, saya cadangkan anda guna kuantiti pertama terlebih dahulu. Seandainya kuantiti pertama kurang sesuai, boleh gunakan kuantiti kedua. ini kerana kulit setiap individu tidak sama.
2. Sapu seluruh zakar
3. Urut dari pangkal ke kepala
4. Urut selama 1 minit
5. Biarkan serap dalam masa 1 jam 45 minit hingga 2 jam
- Anda boleh anggarkan masa contohnya.. sekiranya anda nak BERSAMA isteri pukul 10 malam, maka pada pukul 8 tu anda dah boleh sapu pada zakar.
6. Sebaiknya biar sampai rasa SEJUK BERANGIN (gel meresap).
7. Sebelum main, kencing terlebih dahulu
8. Basuh dengan air biasa dan lap. Dan terus boleh 'bersama'



KEDUA


Kegunaan untuk URUTAN
Sekiranya ada target untuk KERAS, BESAR, PANJANG dan TAHAN LAMA
1. Wajib sapu setiap malam sebelum tidur.
2. Sapu 1@2 picit pada batang anu. Kepala anu tidak perlu.
3. Sapu dan urut arah sehala dari pangkal ke hujung. Masa urutan terpulang pada anda tapi dicadangkan 3 - 5 minit. Sekiranya rasa nak pancut... Rehat sekejap bagi reda... Kemudian sambung semula. 
Selain urut anu, urut juga tempat antara lubang dubur dan kantung testis. urut sehala dari bawah ke kantung testis. Masa urutan terpulang tapi disyorkan minima 1 minit. Tak perlu sapu gel dibahagian ini. Sekiranya kesat boleh sapu minyak zaitun.
4. Tak perlu basuh selepas sapu.
5. Batang boleh menjadi padat dan keras selepas seminggu urutan.


REVIEW/TESTIMONI PENGGUNA GAMBIR EMAS PERFORMANCE GEL





Kopi Hijau Alana (Alana Green Coffee) - Harga Murah Original Promosi

KOPI HIJAU ALANA (ALANA GREEN COFFEE)

Pemborong/Pengedar/Agen/Stokis
Produk Kecantikan dan Kesihatan
Harga Murah Original

Borong, Online, Promosi, Bukan Fake,
Kesan, Review, Testimoni




HARGA PASARAN: 
 RM35

HARGA PROMOSI:
RM33 TERMASUK POSLAJU KE SM, SS ADD RM5

CARA ORDER KLIK SINI

Dulu lagi penah baca pasal artikel Dr OZ ni, beliau menyatakan kopi hijau dapat menurunkan berat badan. Siapalah kita untuk menyangkal kajian doctor kan. Mula2 memang susah nak percaya sebab kat Malaysia ni tak banyak ada produk kopi hijau. Tapi lama2tak boleh tahan, tengok berat badan makin lama makin bertambah, tapi dah penat dah exercise mcm nak mati, habis sakit satu badan!!

Finally cuba KOPI HIJAU ALANA, mula2 nak bgtau yang KOPI HIJAU ALANA ni memangg SEDAP
~ minuman kesihatan yang tinggi EXTRAK SUSU KAMBING dan juga CHIA SEED yang mmg superb kebaikan dia.


KELEBIHAN/MANFAAT/FUNGSI/KEBAIKAN KOPI HIJAU ALANA

1. Mengenyangkan & Membantu menahan selera makan
2. Membakar lemak dengan cepat
3.Menurunkan Berat Badan
4. Meningkatkan sistem imunisasi & metabolisme tubuh badan
5. Awet Muda, mencantikkan kulit
6. Menyegarkan badan lesu / mengantuk / stress
7. Membantu mengurangkan kolestrol
8. Tinggi antioksida
9. Membuang toksin dalam badan
10. Melancarkan penghadaman & peredaran darah


BAHAN-BAHAN/KANDUNGAN KOPI HIJAU ALANA

- Chia Seed.
- Susu Kambing.
- Habbatus Sauda.
- Arabica Coffee.

CARA PENGAMBILAN/MINUM KOPI HIJAU ALANA (ALANA GREEN COFFEE)

- Minum pagi 1 sachet time breakfast.
- 1 box 15 sachet.

REVIEW/TESTIMONI PENGGUNA KOPI HIJAU ALANA (ALANA GREEN COFFEE)








Deeja Cosmetic - Harga Murah Original Promosi

 DEEJA COSMETIC

Pemborong/Pengedar/Agen/Stokis
Produk Kecantikan dan Kesihatan
Harga Murah Original

Borong, Online, Promosi, Bukan Fake,
Kesan, Review, Testimoni





HARGA PASARAN: 
RM85

HARGA PROMOSI:
BEST PRICE SILA SMS/WHATSAPP/PM 


CARA ORDER KLIK SINI

Deeja Cosmetic adalah satu produk yang dirumus khas daripada bahan-bahan semulajadi dan herba-herba terpilih. Ianya sangat sesuai untuk semua jenis kulit seperti kulit sensatif, jerawat, jeragat, pigmentasi, berminyak di zon T, 'black head', bintik-bintik halus di muka dan lain-lain lagi. Ia mampu membantu merawat segala masalah kulit wajah korang. Deeja Cosmetic ni memang sesuai digunakan untuk peringkat umur 16 tahun dan keatas dan diperbuat daripada 100% bahan halal dan boleh dibawa solat. Lelaki dan perempuan pun boleh guna.

BAHAN-BAHAN/KANDUNGAN & KELEBIHAN/MANFAAT/FUNGSI/KEBAIKAN DEEJA COSMETIC

1. SABUN PEMBERSIH MUKA ±120gm (NOT150702472K)

- Membantu membersihkan kulit wajah dengan mendalam

- Membantu menyinkirkan sel2 kulit yang mati
- Membersih kulit sehingga ke dalam dengan partikel nano 
- Mengatasi masalah jerawat, jeragat, kulit gelap & berminyak.
Kandungan utama : Air Mawar, Susu & Beras

2. TONER NANO ±30ml (NOT150702471K)

- Melembabkan kulit sepanjang hari 
- Mengecilkan liang pori yang besar
- Menjadikan kulit lebih segar, bersih seharian 
- Mengimbangi pH kulit

Kandungan utama : Aloe Vera & Air Mawar

3. KRIM SIANG ±6gm (NOT150702468K)

- Mencerahkan kulit secara optimum semulajadi
- Mengandungki SPF 35 untuk perlindungan dari UV
- Memberikan tona kulit yang sekata & seimbang

Kandungan utama : Minyak Biji Anggur & Serbuk Mutiara

4. KRIM MALAM ±6gm (NOT150702469K)

- Membantu merawat kulit yang rosak
- Membantu mencegah jerawat & memudarkan jeragat
- Memulihkan cela pada kulit agar kulit kembali berseri & remaja

Kandungan utama : Minyak Jojoba & Kunyit

5. KRIM NANO (Malam) ±6gm (NOT150702438K)

- Memberi nutrisi dan memulihkan struktur kulit pada waktu malam selepas seharian kulit terdedah dengan sinaran matahari dan juga kotoran
- Berfungsi mengembalikan keanjalan kulit
- Memberi kelembapan kulit 
- Menjadikan kulit sehalus kulit bayi


CARA PENGGUNAAN/PAKAI DEEJA COSMETIC

Cara Penggunaan utk Malam :
Cuci muka dgn sabun pembersih, lepas tu pakai toner nano , dan
pakai krim malam(night) ,lepas tu lapis dgn krim nano pulak..
ingat ye, nipis2 je sudah memadai.. xpayah tebal2..
Utk penggunaan malam sangat penting ye, jangan skip.

REVIEW/TESTIMONI PENGGUNA DEEJA COSMETIC






Mylea Freckles Serum - Harga Murah Original Promosi

MYLEA FRECKLES SERUM

Pemborong/Pengedar/Agen/Stokis
Produk Kecantikan dan Kesihatan
Harga Murah Original

Borong, Online, Promosi, Bukan Fake,
Kesan, Review, Testimoni






HARGA PASARAN: 
 RM97

HARGA PROMOSI:
BEST PRICE SILA SMS/WHATSAPP/PM 

CARA ORDER KLIK SINI

Mylea Freckles Serum ialah merupakan produk pencerah kulit terkini, Best Seller dan menjadi viral seluruh Thailand! Diperkaya dengan Mineral,Minyak Zaitun,Ekstrak Timun,Ekstrak Lemon,Minyak Kelapa Dara,Vitamin E,Ekstrak Delima, ia menjanjikan kesan Pantas dengan hasil pemutihan yang mengagumkan untuk seluruh badan! Mylea Freckles Serum ialah merupakan produk yang dirumus khas untuk mereka yang ingin mendapatkan kulit yang cantik, gebu dan flawless.

Mylea Freckles Serum Khas utk masalah Jeragat, Sapu je boleh hilang kan Jeragat tak kira yang lama atau pun masih baru kat kulit muka.. Ramai pengguna kami dari umur 40 – 60 tahun pakai Serum ni Jeragat makin pudar dan hilang. JERAGAT berpunca dari hormon melonin, hormon ni berfungsi untuk protect kulit kita drpd cancer kulit.
Percentage org dpt cancer kulit adalah lebih tinggi kepada org yg berkulit cerah berbanding gelap. Thats why mereka yg berkulit cerah lagi byk jeragat compare tu mereka berkulit gelap. Jeragat perlu dijaga sejak awal usia 20an.
Masalah pori2 pula terbuka pula ialah berpunca bila kita terlalu kerap mencuci muka, cuaca yg sgt panas, mandi air suam dan ketika berpeluh. mslh liang pori terbuka dan susah nak tertutup apabila minyak dan kotoran dh masuk dan tersumbat
Tapi jangan bimbang semua masalah di atas dapat diatasi dengan mengamalkan Mylea Freckles Serum setiap hari utk mencegah dan mengatasi masalah JERAGAT & LIANG PORI TERBUKA! Mylea Freckles Serum ni bersifat Water based, Bahan Asas dari sumber Mineral dan sangat kaya dengan Ekstrak Tumbuhan dan Buahan.
Sesuai dipakai atau dicampur dengan mana2 produk, Jadi serum ni tiada Bahan Kimia dan Approved Kkm Highly Recommend.


KELEBIHAN/MANFAAT/FUNGSI/KEBAIKAN MYLEA FRECKLES SERUM

✔ Penawar nombor 1 masalah JERAGAT!
✔ Mencegah jeragat dari MEREBAK dan MENEBAL!
✔ Membantu menghilangkan BINTIK HITAM di wajah!
✔ MenCERAHkan warna kulit
✔ Membantu menghilangkan PARUT dan BEKAS JERAWAT!
✔ Membantu mendapatkan TONA KULIT yang sekata!
✔ Membantu MENCERAHKAN kulit wajah!
✔ Merawat KULIT KUSAM!
✔ Mengawal masalah KULIT BERMINYAK!
✔ Mengecilkan LIANG PORI!
✔ Membantu anda mendapatkan KULIT IDAMAN dalam jangka masa yang CEPAT, BERKESAN & TANPA KESAN SAMPINGAN! 


BAHAN-BAHAN/KANDUNGAN MYLEA FRECKLES SERUM

- Mineral
- Minyak Zaitun
- Ekstrak Timun
- Ekstrak Lemon
- Minyak Kelapa Dara
- Vitamin E
- Ekstrak Delima

CARA PENGGUNAAN/PAKAI MYLEA FRECKLES SERUM

- Picit sedikit Mylea Freckles Serum pada tapak tangan dan sapu pada bahagian kulit wajah yang bermasalah seperti di atas
-  Setitik Freckles Serum memadai untuk seluruh wajah kerana serum ini pekat dan tidak berminyak malah terus meresap ke dalam kulit wajah

- Disyorkan pakai pada waktu pagi (10 ke 15 minit sebelum makeup) dan malam sebelum tidur (10 ke 15 minit sebelum apply night cream)

- Freckles Serum BOLEH DIPAKAI dengan mane2 nite/day cream ape2 brand yang anda guna sekalipun yang penting jarakkan masa sekurang2nya 15 minit utk make sure serum telah sempurna meresap ke dalam kulit (dinasihatkan hindarkan dari produk yang mempunyai kandungan kimia yang tinggi kerana akan merosakkan tisu kulit)

- Sapuan kerap (2 kali sehari) dinasihatkan bagi mereka yang inginkan kesan yang lebih cepat


REVIEW/TESTIMONI PENGGUNA MYLEA FRECKLES SERUM






Pencuci Telinga As-Syifa' - Harga Murah Original Promosi

PENCUCI TELINGA AS SYIFA'

Pemborong/Pengedar/Agen/Stokis
Produk Kecantikan dan Kesihatan
Harga Murah Original

Borong, Online, Promosi, Bukan Fake,
Kesan, Review, Testimoni


HARGA PASARAN: 
 RM35

HARGA PROMOSI:
RM24 TERMASUK POSLAJU KE SM, SS ADD RM5

CARA ORDER KLIK SINI

Cecair Pencuci Telinga ini akan mencuci ruang telinga anda dengan berkesan secara menyeluruh. Kebiasaannya kita akan menggunakan putik kapas untuk membersihkan rongga telinga kita. Namun, sedarkah kita bahawa penggunaan putik kapas yang tidak bersih boleh menyebabkan jangkitan kuman di dalam rongga telinga.

Anda mempunyai masalah telinga?
~Tahi telinga keras
~Gatal dalam telinga walaupun dah byk kali cuci
~Bernanah
~Berdengung
~Kurang pndengaran
~Atau lain2 masalah telinga
INSYAALLAH BOLEH ATASI DENGAN
>>>PENCUCI TELINGA AS SYIFA< < <

KELEBIHAN/MANFAAT/FUNGSI/KEBAIKAN PENCUCI TELINGA AS SYIFA'

~Mencairkan tahi telinga
~Rase terapung jika diletakkn di dalam telinga
~Mbunuh kuman dalam telinga
~Amat sesuai bagi yang mempunyai masalah resdung
~Mencuci sluruh tlinga
~Tahan lama & sesuai utk seisi keluarga

BAHAN-BAHAN/KANDUNGAN PENCUCI TELINGA AS SYIFA'

- Air Selasih
- Air Zam Zam
- Air Suling
- Diruqyahkn ayat² Al-Quran + Zikir + Doa

CARA PENGGUNAAN/PAKAI PENCUCI TELINGA AS SYIFA'

- Titiskan cecair pada putik kapas kemudian di masukkan ke dalam telinga sehingga      hilang bunyi.
- 1 kali pagi 1 kali malam.
- Amalkan 3 kali seminggu.

REVIEW/TESTIMONI PENGGUNA PENGGUNA PENCUCI TELINGA AS SYIFA'





Jamu Ibu Dara Tip Top - Harga Murah Original Promosi

JAMU IBU DARA TIP TOP

Pemborong/Pengedar/Agen/Stokis
Produk Kecantikan dan Kesihatan
Harga Murah Original

Borong, Online, Promosi, Bukan Fake,
Kesan, Review, Testimoni



HARGA PASARAN: 
 RM35 TIDAK TERMASUK KOS POS

HARGA PROMOSI:
RM32 TERMASUK POSLAJU KE SM, SS ADD RM5

CARA ORDER KLIK SINI

Jamu Ibu Dara Tip Top ialah merupakan satu produk yang mampu mengatasi masalah-masalah dalaman wanita dari peringkat remaja hingga peringkat dewasa. In Shaa Allah dapat merawat segala jenis permasalahan. Jamu Ibu Dara TIP TOP adalah antara salah satu PRODUK khas untuk WANITA yang mengandungi pelbagai khasiat yang hebat dan rahsia yang tersendiri untuk kesihatan kita semua..!! CEGAH dari awal sebelum ia belum terlambat..Ramai diantara WANITA-WANITA di dalam FB & di luar sana tidak tahu tentang khasiat & kebaikan Jamu Ibu Dara Tip Top!!!! Jom pikat si SUAMI,ABANG,SAYANG,BIY & bakal SUAMI dengan TIP TOP..!! Saya sudah mencubanyaaaa anda pula BILA LAGIIIIIU...!!!!

Persediaan tradisional untuk kesihatan dalaman dan luaran wanita seawal usia
12 tahun,untuk aset-aset montok,tegang,pejal dan lan-lain. Jamu Ibu Dara Tip Top yang tiada tandingannya lagi , berkesan seawal 3 hari sahaja dan anda tentu puas hati dengan keberkesanannya .Percaya atau tidak anda akan rasainya sendiri. Dengan 1 botol Jamu Ibu Dara Tip Top anda akan rasa kelainan dan menjaga keharmonian rumahtangga anda dan membuatkan suami anda 'Tergoda" bila bersama. Jamu ini berkhasiat untuk dalaman yg optimum dan boleh menganjalkan aset-aset wanita supaya kelihatan sentiasa jelita selalu. KETAT,RAPAT,SENDAT,MANTOP dengan Jamu Ibu Dara Tip Top PENGHULU SEGALA PRODUK!!. Jom tinggalkan komen anda sekarang!!!

FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT JAMU IBU DARA TIP TOP

- Memelihara kesihatan dalaman secara keseluruhan.
- Maintain Rapat, Ketat, Padat, Mantap & Lebih Bertenaga.
- 100% herba asli.
- Menjadikan bentuk badan lebih menawan.
- Mengatasi masalah keputihan, bau kurang enak & kegatalan miss-V.
- Mengatasi masalah Miss-V berair, becak atau longgar.
- Menjadikan Payudara & Punggung Kembali Anjal dan Montok.
- Peredaran Darah Lancar, Wajah Kembali Berseri.
- Melegakan senggugut.
- Lawas Membuang, Toksin Disingkirkan.
- Kitaran Haid Normal & Lancar.
- Membuang angin berlebihan dalam badan.
- Rawat Masalah Cyst & Fibroid Secara Semulajadi.
- Aliran Susu badan Lebih Lancar.
- Menstabilkan hormon badan.
- Kembali Ghairah seperti pengantin baru.
- Melegakan lenguh2 badan.
- Mengatasi masalah bau badan / peluh.
- Menguatkan otot rahim & menyuburkan rahim.
- Boleh diambil wanita belum berkahwin, dalam pantang
 juga menyusukan anak.

BAHAN-BAHAN/KANDUNGAN JAMU IBU DARA TIP TOP

- Herba Labisia Pumila.
-Semen Nigella Sativa.
- Radix Goniothalamus Macrophylius.
- Herba Elephantopus Scaber.
- Fructus Terminalia Chebula.
- Rhizoma Kaempferia Galanga.
- Rhizoma Curcuma Longs.

CARA PENGAMBILAN JAMU
IBU DARA TIP TOP

- Mengandungi 30 biji kapsul.
- 1 bji pagi atau malam.
- Ambil selepas sarapan.

REVIEW/TESTIMONI PENGGUNA JAMU IBU DARA TIP TOP