SMS/WHATSAPP 0148910825 UNTUK ORDER. 

WAKTU OPERASI
ISNIN-JUMAAT
8 PAGI-2 PETANG-(WAKTU AKTIF REPLY SMS/WHATSAPP/PM)
2 PETANG DAN SETERUSNYA- AKAN REPLY TAPI LAMBAT SIKIT DEPEND DENGAN SITUASI

SABTU-AHAD
AKAN REPLY TAPI LAMBAT SIKIT DEPEND DENGAN SITUASI

Friday, November 4, 2016

True Island Alaska Glacier Water Cream - Harga Murah Original Promosi


HARGA PASARAN :
1 BOTOL RM99SM, RM105SS

HARGA KAMI: BEST PRICE SILA PM/SMS/WHATSAPP

CARA ORDER KLIK SINI


Alaska glasier, asid hyaluronik bahan pelembap ini berbentuk krim lapisan pelindung kelembapan dan bantuan kepada kelembapan kulit

95 gram

Sesuai untuk kulit kering dan sensitif menyebabkan 50,000 ppm Hyaluronic bahan pelembap membentuk satu lapisan pelindung kelembapan dan membantu untuk kelembapan kulit! Sesuai untuk kulit berminyak kerana formula jenis gel dan kandungannya Glacier Water. Jika anda menghadapi masalah kulit kering dari persekitaran cuaca dan penyaman udara yang teruk di Malaysia ini adalah krim sempurna dan penyelesaian untuk kulit anda! 

❄❄❄Ape perbezaan Krim Alaska DENGAN Honey Bee Cream? Krim ni kurang melekit daripada Honey Bee Cream. Jadi Yang Mana kulit Agak berminyak sesuai MENGGUNAKAN Krim Alaska ni. Ia adalah krim pelembap yang menjadikan kulit anda lembap dan segar dengan menyediakan bahan-bahan semula jadi yang cukup dan air glasier. Paraben, talkum, Triethanolamine, minyak mineral dan BHT percuma.

FUNGSI

Pelembab krim gel membantu hidrat dan mencergaskan semula kulit dari jauh ke dalam.Mengandungi 50,000 ppm Hyaluronic Acid.

1.Pelembap Kesan Tahan sepanjang hari Mengandungi air glasier Alaskan kaya dengan mineral semula jadi, pelembab ini cepat menghilangkan kulit dahaga dan memastikan ia lembap dan berseri.

2. Dinaiktaraf Penyimpanan dan Penghantaran pelembab asid hyaluronik yang terkenal dengan keupayaan penghidratan yang sangat baik membekalkan kelembapan kepada kulit. Ia membantu asasnya merawat kulit kering dari jauh ke dalam dan menguatkan halangan kulit semula jadi.

3. Refreshing Touch Kerana ia cepat meresap melalui kulit sebaik sahaja ia digunakan pada kulit, ia adalah baik juga untuk kulit berminyak. Ia mengekalkan kulit yang lembap dan lembut serta licin sepanjang hari, tidak meninggalkan rasa melekit sama sekali.

4. anti alahan Formula Selamat untuk Kesihatan Kulit Ia adalah sangat selamat untuk digunakan kerana ia adalah percuma paraben, talkum, Triethanolamine, minyak mineral, dan BHT yang boleh menyebabkan kerengsaan pada kulit
.
MANFAAT TRUE ISLAND ALASKA GLACIER WATER CREAM

Membantu menambah make up seseorang agar lebih cantik.
Memberi kelembapan dan kehalusan pada kulit.
Melembapkan kulit yang kering bila berada dalam air cond.
Sangat sesuai dijadikan base make up seseorang.
Untuk kulit yang berminyak sangat digalakkan.
Sesuai untuk kulit yang kering.
Sesuai untuk semua jenis kulit.
Membantu melicinkan kulit wajah.
Membantu mengecilkan liang pori kulit terbuka.

CARA PENGGUNAAN

Digunakan sebagai moisturizer 

Sebelum makeup dan sebelum tidur.

No comments:

Post a Comment